Donald Trump er håbet og fremtiden !

Jeg brugte 'alt for meget tid' på 180Grader - tidligere. Her en af en lang række af artikler op til at Trump blev valgt til præsident i november 2016.

Der har aldrig været et klarere valg i USA end præsidentvalget her i 2016.
——————————-

Det er valget imellem ‘at forsvare alle vestens millitære fejltagelser siden 2nd verdenskrig’ – eller istedet at ‘slå en streg i sandet’ – og komme videre.

Nato – (verdens suverænt største millitære kraft – 9 gange Sovjetunionen) der bare sidder og kigger passivt på at Europa bliver ‘løbet over ende’ af endeløse horder af velfærds migranter.
———————————

Det er valget imellem at ‘hænge fast i alle fortidens synder’ og forsvare dem’ – (som jeg hørte Anders Fogh gøre det for få dage siden) – frem for at tænke nyt’ – og forholde sig til den faktiske virkelighed anno 2016.
———————————-

Donald Trump ‘er håbet og fornyelsen’. Han er trådt ind på scenen – udelukkende fordi at han føler at han ‘er nødt til det’, – for sine børns og børnebørns skyld.
———————————-

Hør herunder hans 2 ældste børns taler på RNC konventet – som bedre end nogen andre forklarer hvorfor deres far, så sig nødsaget/forpligtet til at søge det mægtige embede 🙂

Først Eric:  https://www.youtube.com/watch?v=FipC5fW4Sq4

Og siden Evanka der præsenterer sin far: https://www.youtube.com/watch?v=YAksO-_uibs