Den rødeste af venstreorienterede i Danmark – forsøger at score kassen på Donald Trump bog. Moral er godt dobbeltmoral er åbenbart dobbelt så godt.

Ingen har svinet Donald Trump mere end manden her - men han viser sin 'true color' (rød og uden rygrad) - her efterfølgende hvor han (som på samme måde alle de røde MSM medier 'udnytter Trump fænomenet - samtidigt med at de sviner ham ved hver en lejlighed

Tryk på billede for at se artikel !

Man spørger sig selv – hvem der kan være interesseret i at høre et “foredrag” – med en person – som beviseligt INTET fatter af hvad der foregår politisk i USA – eller nogen andre steder forøvrigt. Han passer præcist under den beskrivelse som Tucker Carlson giver af de røde MSM medier i USA herunder:

On Tucker Carlson – Krauthammer’s take: Media focus on fake news in Trump trip

Han kommer som de 2 andre Super Trump Hadere – Steinmetz og David Trads, med endeløse tåbelige ‘Se og Hør’ agtige ‘tomme’ tanker’ – der intet har med politik at gøre.

Det er tale om ‘indavlet rød venstrorienteret dumhed på et hidtil uset plan’ – når Mogensen ruller sig ud.

Men alligevel er Idioten Kynisk nok til at forsøge at ‘score kassen’ – efter at have svinet Trump uafbrudt under hele valgkampen

Det er til at brække sig over den slags moralløse individer.
———————————-

Har skrevet til Trump Teamet og bedt dem ‘kigge på sagen’ og tjekke om den gode Mogensen ‘har søgt om rettigheder’ inden han udgiver en bog om USAs nye præsident.

Kan være han modtager “et spændende” brev en af dagene.