Delingpole: Fact Checking Alarmist Kids’ False Claims at Climate Crisis Hearing

Tryk på billed for artikel !

Skoler og Universiteter verden over fejrer at det er lykkedes at hjernevaske en hel generation med den nye religion – så man nu kan styre dem præcis derhen – hvor de røde venstreorienterede (liberal demokrats) ønsker det.
————————————-

Småting’ – som at milliarder af mennesker lever i fattigdom – under kummerlige forhold styret af bund-korrupte regimer – det kan ungdommen ikke bekymre sig om.

Eller for den sags skyld det faktum at verdens stormagter stadigt har atomlage klar med brintbomber, der kan udrydde alt liv på jorden flere gange – den slags Virkelige Trusler for menneskeheden – det er ikke noget der holder nutidens begavede ungdom vågen.

Men Klimaet – som de dybest set intet aner om – det kan få dem på gaderne (selvfølgelig på en hverdag – så man ikke spilder sin weekend på den “livsvigtige sag”).
—————————————

Det helt absurde er’ – at i Virkelighedens Verden – altså ikke den pseudo-verden hvor at de indoktrineres i et opvarmet klasselokale af en dybt venstreorienteret underviser !

I Virkelighedens Verden forholder det sig 100% modsat – det som dybt korrupte FN prædiker.  Jo mere CO2 – jo bedre har verdens vegetation det – jo mere ilt til levende væsener som f.eks. mennesker.

Var menneskeracen ikke begyndt at anvende fossile brændstoffer- så ville iltindholdet idag på jorden have været så lavt at det ville have betydet udryddelse af store dele af ilt-afhængelige arter – som f.eks. homo sapiens.

Hvor mange  af de protesterende unge rundt i den vestlige verden – har fra deres undervisere hørt om CO2’s helt afgørende betydning for livet på jorden – og at der faktisk stadigt er underskud af CO2  i forhold til de optimale vækstforhold for de planter – som producerer den livsnødvendige ilt til atmosfæren.

Patrick Moore – The Sensible Environmentalist