Danskernes milliarder er forsvundet i Skats skandaler: Men ingen af de ni ministre bliver stillet til ansvar

Dansk politik er ikke 'normalt' et fokusområde for TalkSense - men . . . . . den her sag er dog så vanvittig - at den er umulig at komme udenom !

Tryk på billede for at se artikel !

Først hørte vi om 5′ – så 8′ så blev det 12 milliarder – som simple udenlandske svindlere ved ‘helt banalt at søge negativ udbytteskat tilbage’ havde fået udbetalt fra Skat.

Så kom Vismændene først på året 2017 ud og ‘pegede på at’ de kunne se der manglede op til 100 milliarder’  i den danske statskasse – og de antydede at de ‘svindlede ufattelige beløb i ‘negative udbytteskatte udbetalinger’ kunne være forklaringen – uden dog at kunne sige det sikkert.

Så her – nogen få måneder senere – så kommer nuværrende skatteminister pludselig ud og melder, at der mangler 80- 100 milliarder i skatte indtægter, som man påregner at afskrive som tabt, – og han vrøvler om små firmaer, der har måttet lukke, – finanskrise o.s.v.

Man skal være utroligt naiv for ikke at kunne gennemskue, at det er et ‘kluntet forsøg’ på at ‘gemme’ resten af de vanvittige beløb (80- 100 milliarder – eller ca. 3 storebæltsbroer / eller 15 – 20 storsygehuse) udbetalt overvejende til svindlere i Dubai.

Så jo – der er virkelig grund til – at få det politiske ansvar bliver placeret her – hvis retsstaten overhovedet skal kunne tages alvorligt – for den menige borger, der kommer til at betale regningen for vanviddet i Skat. Og selvsagt skal medarbejdere i Skat – der har siddet i de afdelinger hvorfra de enorme beløb er udbetalt – tilsvarende stilles til ansvar – og i det hele taget sagen undersøges ’tilbunds ‘internt’ i Skat – så man sikrer sig at ‘det aldrig gentager sig’.

Som jeg har sagt det tidligere, – der må sandsynligt have været ‘insidere’ med fra Skat her’, – med de helt absurde beløb der er tale om.  Hvis skattemedarbejder XX bliver tilbudt et par hundrede millioner (skattefrit) for at ‘kigge væk’ og trykke fast på ‘udbetalingsknappen’ – i de 8- 10 år svindelen strækker sig over – så vil det ikke være svært af finde ‘nogen’ der var med’ – med de beløb der her er tale om.

Men hvordan at det kan foregå – over så lang en periode – og med beløb i den størrelsesorden – uden at ‘nogen’ i Skat – reagerer – det er rent ud sagt så rystende – at det er svært overhovedet at fatte – endsige at tage ‘denne offentlige pengemaskine’ alvorligt – herefter.