Danmark bør skamme sig over ikke at skaffe ‘den rigtige medicin til alle’ !

Herunder kopi af seneste mails sendt til TV2 lørdag 28 marts.
Søn 29-03-2020 14:48
  • 1234@tv2.dk

1: For over 2 måneder siden blev ‘Remdesivir’ afprøvet af Kineserne – så hvorfor lave forsøg – så giv det for pokker til alle – hvis man ‘ nu endelig har besluttet at forsøge at holde de syge i live’ – frem for bare at ligge dem i respirator ’til de dør’ !

2: Det blev meget hurtigt konstateret i Kina at HydroxyChloroquine var bedre – og senest for 2- 3 uger siden kom så det endelige gennembrud fra forsøgene i Frankrig. Det som nu tusinder af patienter i New York – bliver behandlet med (startede i officielt tirsdag den 24 marts) – så resultaterne – stærkt faldende dødstal i New York – skulle så fremkomme her idag og de efterfølgende dage.

—————————————–

Så når man nu i Danmark  (efter at man i 3 – 4 uger har påstået ‘at der ikke fandtes’ nogen behandling) – så “flot meddeler at man nu er med i et forsøg og give 12 patienter ud af +50  (resten får åbenbart lov til at dø) – så skulle man ikke tro at Danske myndigheder lever på den samme planet som USA – hvor at Trump helt fra starten ‘havde lige så meget fokus på at finde en behandling ‘ – som på at begrænse antal smittede.

Men ikke overraskende så vil lille venstreorienterede Danmark ‘hellere lade patienter dø’ – end erkende at Trump og USA – på rekordtid fandt løsningen (efter at de fantastiske Franske forsøg)   på at behandle covid-19 patienter.

Og mindst lige så vigtigt – så tog Trumps team øjeblikkeligt herefter fat i de store Bio Pharma firmaer – og fik produktionen af  HydroxyChloroquine og Chloroquine skuet op til at millioner af doser inden for få dage skulle være tilgængelige (på grund af hamstring – var stoffet jo støvsuget på markedet – antageligvis derfor at man i Sydeuropa ikke har kunnet skaffe medicinen).

——————————————

Hvorfor man i et land på 5 millioner mennesker – altid bilder sig ind at man ‘skal opfinde alting selv’ – det er bare for sygt i det her tilfælde.  Der ligger gamle mennesker og dør rundt på hospitalerne – som ved en enkelt opringning til USA med 100% sikkerhed kunne være reddet – hvis  danske selvhøjtidelige Sundheds Myndigheder –  tog deres ansvar alvorligt og kiggede ud i Verden.

Mest informative link om ‘Behandling i USA er faktisk TV lægen DR OZ  – (videoer kan loade langsomt – med mørke pauser imellem afsnit)