Challenging Climate Change: Some ‘Inconvenient Facts

Klima Marchen - udstiller en fordummet og indskrænket ungdom - hjernevasket med dette nonsens af venstreorienterede lærere og professorer på skoler og universiteter

Tryk på billede for video-link !

Når man ser tusinder af mennesker optræde som hjernedøde Lemminger – fordi en lille skabet tøs – sætter sig til at strejke foran Riksdagen (parlamentet) i Sverige – så er bunden godt nok nået for den her race.

Når dyr reagerer så er der som udgangspunkt en logisk forklaring.   Klima Marchen  – med den lille tumpede tøs som symbol – er meningsløs idioti (føelses porno) fra først og sidst. Og det bevises faktisk bedst af at det lille pigebarn (som reelt ikke aner en brik om hvad hun står og vrøvler om) – hun har talt i FN – I Europa Parlamentet – og hun har mødt Paven.

Man kunne have forestillet sig en kvalificeret videnskabsmand – tale de nævnte steder. En mand med erfaring og viden argumentere for sagen – men en 16 årig fuldstændig blank teenager !  Det beviser bedre end noget andet at det er rendyrket Religion vi har med at gøre. Det handler om at spille på frygt og føelser hos pøbelen – og her beviser den lille frøken i hvor høj grad det er lykkedes.

Hele dette latterlige show beviser samtidig bedre end noget andet hvordan ungdommen ‘helt bevidst’ indoktrineres/hjernevaskes med dette nonsens – på skoler og universiteter.

FN (med skrækkelige Gro Brundtland i spidsen) opfandt CO2 pengemaskinen i 1992.  EU parlamentets luksus politikere hoppede (ikke overraskende) som nogen af de første på limpinden – og Paven han synger med på hvad som helst – så længe det kan aflede fra de tusinder af pædofile præster – han dækker over.  Alt i alt en køn forsamling til at sætte retningen for udviklingen på den her planet.
————————————–

Når ungdommen i 1970’erne demonstrerede imod krigen i Vietnam – eller de fortsatte afprøvninger af kernevåben (atombomber – brintbomber ) så var der en fornuftig mening bag – og det hjalp rent faktisk.

Ret beset er der masser af steder hvor ungdommen kunne protestere og arrangere marcher – hvor det ville give mening. F.eks. imod lagrene af kernevåben, som er større i dag end nogensinde før (og udbredt til flere lande).

Eller man kunne marchere for at skaffe den fattige del af verden kraftværker/elektricitet – som kunne løfte de enkelte landes levestandard og dermed begrænse ‘Det største Virkelige Problem’  – den eksploderende overbefolkning .