Brexit Party leader Nigel Farage holds a news conference ahead of a vote in the European Parliament

Tryk på billed for video-link !

Nigel Farage holder pressekonference den 29. januar 2020 – på dagen hvor EU Parlamentet afholder ‘proforma afstemning’ – der godkender aftalen om at Great Britain (UK) – forlader EU den 31 januar 2020.

Og det er tydeligt at ‘ der nu virkelig bliver lyttet til Farage’ –  om hvor han mener fremtiden ser ud for UK – og hvad han mener om ‘det tilbageværende EU’s fremtid.

Og som altid – så taler Nigel Farage – lige ud af posen – og fortæller ‘så ingen kan misforstå det’ – hvorfor han mener at EU er ‘et sygt ‘elitært’ politisk projekt’ – som han har tænkt sig at ‘hjælpe øvrige af Europas gamle Nationalstater – der inviterer ham – med at bekæmpe’.

Lyt ikke mindst til de første 3 minutter af videoen – hvor Farage bliver spurgt af en journalist fra Svejts – om hvordan han ser fremtiden for EU og Bruxelles – efter at UK er ude. Det giver NF lejlighed til at beskrive det ‘totale svineri med penge’ der foregår i EU’s elitære højborg i Belgien. 

Når man lytter rigtig efter Farage her – og noterer at EU’s – 3 største økonomi netop har trukket stikket – så er der nu ‘første gang’ en reel mulighed for at ‘det Europæiske overklasse projekt – EU – falder fra hinanden over de næste 10 år – som NF nævner i et af sine svar til journalisterne.