BREAKING: Obama’s Deep State FBI and DOJ Caught Synchronizing Anti-Trump Classified Leaks to Liberal Media

Tryk på billede for artikel !

Her er så hele den ‘korrupte sammensvorne’ gruppe bag DNC og Clintons ‘falske Dossier’ (et rent svindelnummer der kostede DNC 12 millioner $ – til de kriminelle bagmænd).

Det nye der kommer frem her er at ‘hele komplottet var så organiseret’ – at selv de organiserede ‘Leaks’ til den røde (liberal) MSM presse var synkroniseret – så det skete samtidigt.

Det står nu klart at hele ‘setup til Mueller Undersøgelsen’  – udgår og er planlagt af gruppen af personer herover. Det har intet med – og har aldrig haft noget med Rusland at gøre.

Mueller undersøgelsen koster 10 millioner $ om året (og der er afsat penge til yderligere 2 år) – så han skal jo komme ud med ‘et elller andet nonsens’ – for at forsvare at forsætte showet.  Nu har ‘de dyre advokater’ så opdaget 13 ikke navngivne russere – der har rejst rundt in cognito – og ‘talt grimt’ om Hillary.

Come On – for en gang tynd Crap. Få afsluttet det syge DNC betalte FAKE Show – og giv Trump administrationen ro til at ‘Make America Great Again’.

Men det er jo det der er sagen når det kommer til stykket’ – de venstreorienterede Demokrater (DNC) – ser hellere at det går ad helvede til for USA – end de ser Trump bringe landet på fode.  Så egoistisk magtsyge og forskruede er de liberale venstreorienterede i USA !