BREAKING: Democrats Caught On Tape Offering Women Money To Lie About Trump

Alex Jones presents an audio clip from the Glenn Beck program where former Fox host Bill O'Reilly announces that he has an audio recording that catches a democrat bribing a woman to lie about Trump.

Tryk på billede for video-link !

Alex Jones – er den ægte vare – Amerikansk Patriot hele vejen igennem !

Og indslaget her viser ‘på alle måder’ – hvor kynisk og beskidt at “Demokratiet” fungerer i USA – lige nu og her – og Alex Jones er ‘i den grad’ inde i kampen ‘Full Steam’.
—————————————————–

Som dansker tager det et stykke tid at ‘vende sig til amrikansk kultur’ – hvor at Alex Jones absolut er et ‘Spearhead’ – som er dybt engageret i kampen med ‘de forlorne Globalistiske venstreorienterede (Liberals) – der har sælger ud af  amerikanske grundværdier.

Manden taler fra hjertet – og oftest uden manuskript – så der ryger ‘en finke af panden’ ind imellem.  Men ‘for fanden’ hvor er det samtidigt forfriskende og opmuntrende at opleve en mand der ‘imod alle ods’ har kæmpet i mere end 30 år – for hvad han tror på – og nu endeligt oplever ‘at udviklingen’  under Donald Trump – er tilbage på sporet’ i USA.

Begejstringen ‘stråler ud af AJ’ – og han er om nogen en af dem der virkelig forstår ‘Globalismens Forbandelser’ – for alt andet end de store Cooperationer og Banker.

Alex Jones er manden at lytte til – hvis man vil forstå hvorfor at Donald Trump ‘ud af det blå’ – endte som præsident for verdens ‘stadigt’ største økonomi og mest magtfulde nation.