BREAKING: Biggest News Roger Stone Has Ever Broken

Det er nødvendigt at bringe historien her - fordi at rigtigt meget signalerer at 'det sandsynligvis er sandheden - hele vejen !

Tryk på billede for at se video-link !

Ingen der har fulgt valgkampen i USA – hvor Donald Trump – overraskende for ‘Establishment’ vinder – kan være i tvivl om at han har ‘meget magtfulde fjender’ !

Alene de 5 store – Globale Tech Virksomheder  (nogen af verdens største pengetanke) der efter valget har afsløret sig selv som ‘absolutte Front Runners for den Rød – Grønne Globalistiske verdensorden – ‘New Worldorder’ – styret af de store Cooprativer og FN og EU (med nedlæggelse af nationalstater) – gør nu ALT – inklusiv Censur på Facebook og Youtube – for at stoppe Trump.
———————————

Herudover har han Deep State – de røde venstreorienterede MSM medier + store dele af det gamle ‘establishment’ selv inden for det Republikanske parti – imod sig  !

Så at der er ‘virklige’  kup-planer imod Donald Trump – virker aldeles sandsynligt, og det er derfor fantastisk vigtigt det arbejde som InfoWars – Roger Stone – og en række af de øvrige konservative undergrunds medier gør’ – med at ‘forsvare Præsidenten – imod de kyniske penge- og magt interesser, der på underlødig og beskidt vis forsøger at få ham stoppet.