Bjørn Lomborg: The Paris Climate Agreement Won’t Change the Climate

The Paris Climate Agreement will cost at least $1 trillion per year, and climate activists say it will save the planet. The truth? It won't do anything for the planet, but it will make everyone poorer--except politicians and environmentalists

Tryk på billede for video-link !

VIGTIGT – vedvarende at gøre opmærksom på – Klima Religionen – ØDELÆGGER fremtidsmulighederne for planeten Jorden
———————————-

Bjørn Lomborg forklarer her ‘på en pæn måde’ – hvorfor at Paris Aftalen – er det glade vanvid  – som reelt har sat udviklingen i stå i forhold til de fattige dele af verden.

Klima Religionen handler om at de tusinder af elitære – alt for højtlønnede – ansatte i FN/UN – har opfundet en Pengemaskine – der betyder at ‘de kan blive på deres flotte kontorer – i den vestlige verden – og leve et liv i luksus.
——————————–

Det som FN/UN burde gøre – hvis det handlede om at skabe en bedre og mere harmonisk verden for kommende generationer – var at bruge kræfterne 100% på ‘befolkningseksplosionen’ – fuldstændig ude af kontrol i Afrika – og dele af  Asien og Sydamerika.

Men det ville betyde at ‘de fine jakkesæt’ ville blive nød til at bevæge sig ‘ud i disse dybt korrupte og kriminelle dele af verden’ – og det kan jo være farligt – og der er ikke lige 5 stjernede hoteller til rådighed – som på juleferierne på Cop møderne !

Nej så hellere ‘stjæle pengene op af lommerne på de rige lande – via Klima Religionens pengemaskine – så man kan ‘blive hjemme i hovedkvarteret’ – og deltage i det spædende liv i New York Manhatten .
———————————-

Jordens samlede befolkning stiger med ca. 80 millioner om året – svarer til 220.000 mennesker i døgnet