Judge Jeanine: Time for left to fold up their fantasy tents

Tryk på billede for video-link !

Judge Jarnine – ustiller som så ofte før – det totale hykleri blandt Demokrater i USA (Liberals – den røde venstrefløj derovre).
——————-

Magtbegæret’ på venstrefløjen bliver tiltagende – udstillet igen’ og igen’ – siden Trump blev præsident !

Måske er forklaringen’ at Trump er den første republikanske præsident – der ‘forsvarer sig’ – og giver dobbelt igen ‘råt for usødet – det har de venstreorienterede i USA (og i EU og Europa) – ikke prøvet før.

Resultatet er’ at de røde -tvinges til at afsløre at deres eneste ‘virkelige motiv’ – er Magtsygen !  De ønsker at styre verden hen i den Globalistiske retning – ala Obama Macron – Merkel, – hvor at eliten lever sit eget ‘luksus liv) med  Elbiler og  Co2 Øko Religionen – som “den dybere mening” – der undskylder det egoistiske pengegriske HYKLERI !

Trump er ægte Amerikansk Patriot – som 100% arbejder for sit land/nationen USA.

Præcis derfor at alle de globalistiske frontløbere som Google og Apple – de skruppelløse økonomiske super-pengetanke – som kun tænker i Overskud/Bundlinie – hader ham som pesten.

Trump er den første betydende politiker – som afslører den totale kynisme- og egoisme – der er bagrunden for globalismen – som handler om skatte-undragelse – og mulighenden for at flytte arbejdspladser frit rundt i verden efter laveste lønninger og sociale krav – for de enormt store multinationale pengetanke – inden for f.eks. IT – Pharma – Våben m.fl.