Donald Trump: “I don’t want to be president” – entire 1987 CNN interview (Larry King Live)

In a September 2, 1987, interview with CNN's Larry King, Donald Trump says he has no interest in being president and explains why he took out an ad ripping the George H.W. Bush administration.

Tryk på billede for video-link !

Link her handler mest om at forklare ‘mennesker der ‘ikke kender USA’s nyere Celeb historie’ – omkring hvor Donald Trump kommer fra.

Han har talt om ‘hvordan USA bliver ‘snydt’ i handel med andre lande – de seneste mere end 30 år – her i interview med berømte Larry King.

Fordi at store grupper af konservative i USA var/er enig med ham – når han har talt ‘igen og igen’ om hvor meget det piner ham at se USA blive ‘kørt bagud af dansen’ af Kina og Japan og Mixico (og EU”s mange toldsatser) – så er der ingen i USA der ikke forstår hvor han kommer fra.

Men tydeligt – da han uventet vandt valget i 2016 – at ikke mindst Europa ‘intet fattede af hvad der skete i USA !
—————————————

Hvorfor er Donald Trump  – ny præsident valgt i 2016 – noget som aldrig er set på denne planet før ?

Har man nogensinde tidligere set en en super succesfuld erhvervsmand – i sit livs efterår – satse alt på at hjælpe sit hjemland – uden løn (han har ikke brug for pengene). Trump er – Super Patriot og elsker sit USA – som han nu satser sine sidste kræfter på at ‘Make Great Again’ !

Uden at jeg behøver at grave for dybt i det – så prøv lige at sammenholde Donald Trumps’ indgang til politik – med f,eks. nutidens tusinder af Europæiske levebrøds politikere – som typisk er uden en ‘rigtig’ erhvervs karriere.

Donald Trump er politisk enestående i verdenshistorien på en lang række parametre – og præcis derfor er – ‘big state lovers’ – de røde venstreorienterede gået fuldstændig i selvsving for at få ham stoppet.