TV2s ‘Verden ifølge Trump’ – bruger igen forsimplede ‘dumme venstreorienterede tumber’ – til at nedgøre Donald Trump

TV2 News - 'Verden ifølge Trump' - er det værste 'lorte program' (Fake News') i dansk 'rød venstreorienteret 'TV historie' !

Tryk på billede for kommercielt – totalt værdiløst – CRAP video-link !

Hørte lige her til aften en af de ‘stupide afstumpede’ – af TV2 News’s  – ‘såkaldte USA eksperter – nok engang kalde USA’s folkevalgte præsident for en Galning.
————————————-

Hvad siger det lige om røde venstreorienterede TV2’s ledelse at man lader den slags Svineri passere i prime time. Det siger at de er ‘lige pilrådne’ allesammen på TV2 – i deres ‘totalt afsporede’ verdensbillede – i forhold til  Virkeligheden !
————————————-
Ingen af de ‘menneskeligt Små Individer’ – på beskyttede (skattebetalte) TV2 News – har endnu fattet noget som helst af hvem Donald Trump er’ og hvorfor han blev valgt til præsident i USA – efter det ‘totale flop’ – Obama og hans tranny wife Michael/Michelle.
————————————–

Donald Trump har med sin helt utrolige arbejdsmoral – skabt et enormt forretningsimperium – hvorefter han ‘uden politisk erfaring’ bliver valgt til verdens mest magtfulde embede – igen grundet en næsten overmenneskelig arbejdsindsats under valgkampen. Trump afholdt over 100 valgmøder hvor at typisk imellem 25- og 50.000 mennesker mødte op for at høre præsidentkandidaten. Se link herunder om forskelle på Clintons og Trumps valgmøder.

Trump versus Hillary rallies – under valgkampen i USA

De enorme valgmøder blev transmitteret på mange af det store lands TV Kanaler – og det var fantastisk at opleve hvordan at denne – anderledes – dybt patriotiske amerikanske  forretningsmand trængte igennem med sit budskab.

Talerne fra de mange valgmøder blev løbende lagt på de sociale medier: Youtube – Facebook – med links fra Tvitter – så hele befolkningen havde nem adgang til at følge Donald Trumps valgkamp, så det er ingen overdrivelse at sige at det var de sociale medier – der mere end noget andet vandt valget for DT.

Og her ligger måske en del af det had ‘fra de døende store mediehuse’ gemt.  De plejer at styre ‘hvad befolkningen skal mene’ – men Trump tog fra starten kampen ‘head on’  – og introducerede  Fake News begrebet – hægtet på CNN – MSNBC  – ABC – CBS – alle de store mediehuse.

Disse ‘dybt venstreorienterede’ Liberal medier har også tidligere ‘svinet’ Republikanske præsidenter som Bush og Regan – det nye er at ‘de nu er afsløret’ i deres politiserende/manipulerende  adfærd.

Netop fordi at Trump helt fra starten brugte Tvitter til at kommunikere (gør han stadigt) direkte med befolkningen (sammen med Facebook og Youtube) – så var han ikke afhængelig af CNN – MSNBC – og derfor kunne han udstille dem igen’ og igen’ på sine valgmøder – hvilket han bestemt også gjorde – når han undervejs i talerne ‘typisk på et tidspunkt pegede op på rækken af kameraer fra de forskellige Networks – og beskrev dem som ‘Worlds Most Dishonest People’
——————————-

Det er værd at huske på – at Trumps budget var en brøkdel af Demokraternes, som havde alle de store globalistiske Tec Firmaer – og hele Statsaparatet (The Swamp) i ryggen.

Men denne – ikke helt unge forretningsmand – uden politisk træning – trængte virkelig igennem ‘fordi at hans budskab var/er ægte’ – i en grad som aldrig set tidligere i amerikansk historie.

Så flere af hans taler på de enorme rallies – og det var ofte næsten rørende at fornemme publikums respons på Trump på talerstolen.
——————————

Trump holdt det sidste rally (valgmøde) i Michigan over midnat på selve valgdagen 8/11 2016:

Last rally Michigan  2016

————————————

Og så sidder en selvoptaget dybt venstreorienteret idiot på TV2 News – og kalder manden for en Galning.

Alene titlen på programmet er syg’ og afslører hvor forskruede disse forkælede “journalister” og “eksperter” forholder sig til Trump.

På trods af at Aktiemarkedet  nærmer sig 90 gange ATH’s (All Time Highs) – og amerikansk økonomi blomstrer, – forstår de ‘mentalt forstyrrede fjolser’ på TV2 News stadigt ikke – at DT allerede har ændret verden mere end de 4 – 5 tidligere amerikanske præsidenter tilsammen – i løbet af de første 11 måneder på posten.

What Donald Trump has accomplished so far is truly amazing

Nato er ‘banket på plads’ – Araberne er ‘banket på plads’ – Kineserne er ‘banket på plads’. Nord Koreanerne er ‘banket på plads’ – Iran er ‘banket på plads’  – og det er altsammen sket på ‘under et år med DT i det Hvide Hus.

Og Donald Trump har sagt STOP’ forl FN’s pengemaskine – ‘Klima Religionen’ – måske isoleret det vigtigste på den lidt længere bane for denne verden !

Verdens VIRKLIGE Problemer udgår Alle fra Befolknings-eksplosionen i de fattigste områder !  Klimaet ændrer sig hele tiden – det har det gjort i mere end 4,5 milliarder år – så at FN’s egoistiske penge-stunt – endelig bliver afsløret – bør alle tænkende individer klappe i hænderne over !
—————————————–

Det er tydeligt for alle, der har fulgt valgkampen tilbage fra primaries i USA i 2015 , at alle de 27.000 “eksperter” – på de røde venstreorienterede medier i den vestlige verden- simpelthen ikke kan ‘komme over’ – at de intet havde (og stadigt ikke har) forstået af hvad der skete i USA.

Havde disse reportere – journalister ‘what ever’ – været seriøst interesseret i en bedre verden – så ville de have lovprist Demokratiet – som med valget af Donald Trump – virkeligt beviste at ‘det virker og fungerer’ – når ‘folket’ pludselig mobiliseres og stemmer – ‘noget andet’ end det alle de politiske elitære skoledrenge ‘uden erhversefaring’ – anbefaler.

Donald Trump er den mest positive historie de seneste 40- 50 åt i den vestlige verden!

Den brede befolkning forstår det !  De er da bedøvende ligeglade med om Trump har sagt ‘shithole contries’ til et møde – fordi at ‘det er’ shithole contries der tales om’. At CNN og MSNBC  – CBS med flere så kan bruge den næste ‘uge på at sylte rundt i sådan en enkelt bemærkning’ – frem for at rapportere om det store billede – det siger mere om de røde Fake News medier end det gør om Trump.

Trump har udrettet mere (langt mere) på 11 måneder – end sløve ‘veltalende – (men skrev aldrig selv sine taler) – Obama gjorde på 8 år.

Obama ‘ødelagde USAs økonomi og fremtid hver eneste dag – hvor at Trump ‘gør præcist hvad han har lovet’ – Make America Great Again – og derfor vil han blive genvalgt i 2020 – ligegyldigt hvor meget ‘de røde venstreorienterede’ sviner ham med deres Fake og fordrejede historier i en uendelighed.