10 løgne om klimaet – afsløret !

Tryk på billede for video-link !

Det har været chokerende at opleve hvordan en lille tumpet pige fra Sverige – har kunnet bringe dele af ungdommen i ekstase – med sit fuldstændigt ‘nonsens vrøvl’ omkring klimaet- noget den lille dame tydeligvis er ‘fuldstændig blank’ omkring.

Men udviklingen (bl.a. i London og flere andre storbyer hvor hysteriske unge opfører sig som vilde dyr – på grund af klima løgnen) – beviser først og fremmest at det er lykkedes dybt venstreorienterede lærere og professorer  på skoler og universiteter at ‘totalt indoktrinere og hjernevaske’ store dele af ungdommen til at tro på dette nonsens.

Der er ellers ‘Virkelige- Sandfærdige’ – reelle problemer nok at tage fat på’ for ungdommen på planeten Jorden.

Eksploderende overbefolkning i de fattigste – og mest korrupte dele af verden (årsagen til at millioner af mennesker forsøger at kommer illegalt ind i de rigere lande).
Stadigt enorme lagre af atomvåben – ville der være mere mening i at ungdommen protesterede imod.
——————————

Omkring ‘Klima Løgnen’ – så forklarer Patrick Moore herunder hvorfor at det nuværende CO2 mængde er selve grundlaget for livet på jorden – sandheden er altså ‘det 100% stik modsatte’ af det de unge amøber i gaderne skaber sig og laver oprør over.

Og nederst om det virkelige problem – den helt ude af kontrol – eksploderende befolkningstilvækst:

Patrick Moore – The Sensible Environmentalist